UNMUTE US

Unmute Us, ook wel bekend als organisator van twee protestmarsen afgelopen jaar met betrekking tot de heropening van de evenementenbranche in tijden van COVID-19, zet zich nu ook in bij de gemeenteraadsverkiezingen. Bij de nieuwe campagne ligt de focus op het creëren van bewustzijn en verstrekken van de juiste informatie met betrekking tot politieke standpunten over de evenementenbranche en het nachtleven. 

Het doel is om transparant in kaart te brengen wat de standpunten zijn van verschillende (lokale) politieke partijen, ten opzichte van evenementen in de stad voor de komende vier jaar. De afgelopen weken is er een enquete uitgezet binnen diverse politieke partijen. Hierbij werd gevraagd om wat hun standpunten zijn wat betreft de evenementenbranche en het nachtleven. Deze uitkomsten zullen open en eerlijk gedeeld worden met de volgers van Unmute Us. 

Tevens zal er op 2 maart om 20:00 een debat plaatsvinden in TivoliVredenburg, tussen de verschillende politieke partijen. Tijdens dit debat zullen verschillende partijen met elkaar in gesprek gaan over hun eigen gestelde standpunten en inzichten. Het debat zal live te volgen zijn via deze website. 

Tijdens de protesten hebben wij al luid van ons laten horen, maar dit is het moment om nóg harder van ons te laten horen en om je bewust te zijn van de invloed van jouw stem. Laat je goed voorlichten en make your voice count!